Cours & formations

 

Curriculum Nutritional Medicine 2024

Description

The goal of the curriculum is 3-fold:

  1. Sparking interest and enthusiasm
  2. Transferring knowledge
  3. Fostering exchange and collaborations 

Groupe cible

  • Physicians and specialists in nutritional medicine
  • Pharmacists
  • Dietitians
  • Nursing staff
  • Food scientists/technologists
  • Researchers 
jeudi, 29. février 2024
16:15 - 17:00
Food supplements – consumption and regulatory aspects
Referenten
Referent 1Clara Benzi Schmid, Sector Nutrition, Federal Food Safety and Veterinary Office FSVO
Referent 3Ursula Deiss, Sector Market Access, Federal Food Safety and Veterinary Office FSVO
Referent 2Judith Deflorin, Sector Market Access, Federal Food Safety and Veterinary Office FSVO

Enregistrer


Mot de passe oublié?

Vous n'avez pas un profil chez SSNC?

Veuillez créer un profil pour vous inscrire à notre événement. Si vous avez déjà un profil, connectez-vous ci-dessus.

Données personnelles
Données professionnelles
Mot de passe
Affiliation
 
Panier

0 Article dans le panier

Vue d'ensemble

Type de cours

Cours sous patronage

Statut

Patronage fixé

Date limite

29.02.2024

Lieu

Online via Zoom: Link
Meeting-ID: 868 8567 8220
Passcode: 283355 

Organisation

Prof. Dr. med. et phil. Lia Bally
Head of Nutritional Medicine, Metabolism and Obesity Department of Diabetes, Endocrinology, Nutritional Medicine and Metabolism (UDEM)
Inselspital, Bern University Hospital and University of Bern 

Frais

Teilnahme kostenlos CHF 0,00

Credits

GESKES/SSNC Patronat 0,25 ECTS / Modul III

Parrainage